Чим багате м'ясо гусака?

Так, у гусятині багато білків, вітамінів, особливо А, В і С, мінералів (фосфору, калію, кальцію, марганцю, магнію, натрію, заліза, цинку, селену, міді), амінокислот. Гусяче м'ясо – відмінне джерело протеїнів, воно рекомендується при виснаженні, частих стресах, у періоди підвищеного розумового навантаження, у літньому віці.

Лосине м'ясо насичено вітамінами та мінералами. Воно містить фосфор, цинк, залізо. У ньому низький вміст жиру, м'ясо досить швидкоперетравлюється. Лосине м'ясо знижує рівень холестерину в крові, очищує судини, зміцнює кістки, допомагає нормалізувати травлення.

Яке м'ясо гусака на смак Томлена гусятина має ніжну, волокнисту текстуру і м'який, трохи солодкуватий. смак.

Виходячи з цих двох міркувань, робимо нехитрий висновок – м'ясо качки м'якше, але жирніше (чому, читайте далі). А м'ясо гусака слід маринувати до приготування, але воно менш жирне. Чим відрізняється домашня тушка качки від тушки гусака. Видно не озброєним поглядом – тушки гусака і качки відмінні розмірами.