Переклад: «Ланд Хантер», це баварська ковбаска схожий на паличку пепероні, але сухий на диму, як в’ялене м’ясо . Мисливці та пастухи носили Landjaegers у своїх кишенях як здорову м’ясну закуску, щоб насолодитися під час подорожі. Свинину і яловичину ферментують, коптять і в'ялять.
Земля мисливець є напівсушена ковбаса, традиційно виготовлена в південній Німеччині, Австрії, Швейцарії та Ельзасі . Він популярний як закуска під час таких заходів, як походи.
Незалежно від того, чи ви мисливець за сільською місцевістю, чи просто хтось, хто шукає трохи іншу закуску, відвідайте місцевий м'ясний магазин і виберіть пару Landjaegers для наступного походу, де б це не було . Насолоджуватися смачними, поживними сільськими егерами, підтримуючи невеликий сімейний бізнес у Вісконсині, – це безпрограшний варіант!
Пепероні – це різновид салямі, але салямі не є різновидом пепероні. Салямі подається в холодному вигляді як салатна намазка або використовується в бутербродах. Пепероні використовують як начинку для піци. Салямі має пряний смак, тоді як пепероні має перцевий і димний смак.
Різниця з чашкою пепероні полягає в тому під час випікання він стискається у форму невеликої миски . Круглі краї пепероні стають надзвичайно хрусткими, тоді як нижня частина та центр пепероні залишаються божественно приємними. Але найкраще, коли ця смачна маленька чашечка добра потрапляє в смак.