Як користуватися загусником для сметани для торта

Як правильно використовувати загусник для сметани?

Спосіб приготування:

  1. 0,2-0,25 л охолоджених вершків або 0,25-0,5 л сметани збити протягом 1-2 хвилин|мінути|. Для отримання щільнішої консистенції кількість продукту варто зменшити.
  2. Змішати із вмістом пакетика.
  3. За бажанням можна додати на смак цукор або ванільний цукор ХААС.
  4. Збивати до згущення.

Як загустити сметанний крем загусником?

Надійний і універсальний спосіб зробити густою сметану — використовувати желатин як загусник. Для цього візьміть 9-12 г желатину (один пакетик), розчиніть у воді, після чого трохи підігрійте, доведіть до повного розчинення, остудіть і введіть у кисломолочну основу.