Мікрофон Кверсі Його їдять з «петі сале» (шматок м’яса) і овочами, як рагу. Додавши трохи гірчиці, це ідеальна зимова страва!
Фуа-гра, трюфель Lalbenque або кагор, ці страви порадують ваші смакові рецептори під час перебування в Лоті. Однак не пропустіть можливість відкрити для себе інші чудеса відділу!
касуле Касуле : Південно-Західна страва par excellence Cassoulet є справжньою кулінарною емблемою Південно-Заходу, яка розповідає історію регіону, багатого традиціями.');})();(function(){window.jsl. dh(' 7THrZtuoKoXyxc8PgsG1mAo__34','
La Mique. Міке — це квінтесенція зимової страви південно-заходу! Це традиційне блюдо Лотуа, яке складається з густого дріжджового тіста з пшеничного борошна, води, солі та жиру.
1-е ягня з етикеткою у Франції, Фермерське ягня Керсі є продуктом терруару, породи Кос дю Керсі, породи Коссенард дю Лот і ноу-хау. М'ясо має тонкий і ніжний смак, який залишається в роті.
Кагор: яке поєднання їжа/вино? Добре поєднується кагор холодне м'ясо, конфі з качки, дичина, касуле, гриби та сири, такі як Bleu d'Auvergne або Roquefort.