Запікаємо кермо в духовці при температурі 175-180°С. Приблизно через годину зменшуємо температуру до 140-150 ° С і запікаємо ще 1-1,5 години.
2 години Помістити кермо в духовку і готувати близько 2 годин. Для того, щоб страва придбала апетитну скоринку, за 10–15 хвилин до закінчення приготування розрізати рукав зверху та розсунути краї. Перед подачею розрізати кермо на порції.
Помістіть пакет із продукцією у духовку, не розкривайте. Видаліть етикетку через 3-5 хвилин. Через 50-60 хвилин зробіть надріз у верхній частині пакета. Запікайте близько 2 годин.
Приступаючи до готування, уважно огляньте кермо. Зазвичай у магазинах пропонують м'ясо вже підготовлене. Однак, якщо шкіра у вашої рульки виявилася із щетиною, попередньо потрібно буде кермо обпалити чи поголити. Шкіру знімати не варто: м'ясо буде не таким соковитим і смачним і розвалиться у процесі варіння.