Що використовувати замість кленового сиропу?

Ніде не можете знайти сироп? Ви можете замінити його на сиропу агави, патоки або меду. Однак смак унікальний і його нічим не замінити. Тому майте це на увазі.

Мед використовували з давніх часів. Він походить від бджіл, які збирають нектар, перетворюють його на мед і зберігають у своїх вуликах. Кленовий сироп виготовляється шляхом кип’ятіння кленового соку, поки вода не випарується, залишаючи концентрований кленовий цукор..

Кленовий сироп або кленовий сироп Кленовий сироп трохи менш солодкий, ніж цукровий сироп, і має унікальний карамельний смак з ноткою ванілі.. Він доступний у різних видах: від дуже темного кольору та сильного смаку до дуже світлого кольору та смаку.

Кленовий сироп отримують з клена, з якого згущують екстрагований сік. Сироп агави походить з рослини агави (сукулентної рослини).. Тут також видобутий сік переробляється в сироп. Цукор на 80% складається з фруктози, що надає цьому сиропу низький глікемічний індекс.

Кокосовий нектар Кокосовий нектар є чудовою альтернативою кленовому сиропу та має подібний карамельний смак, який додає стравам пікантний смак, не перебиваючи інші інгредієнти.