Заморожену курку краще попередньо розморозити. Так м’ясо звариться рівномірніше і швидше. Якщо ж часу на розморожування немає, закладайте заморожене м’ясо тільки в холодну воду. Час варіння після закипання води доведеться збільшити на 10-20 хвилин залежно від розмірів курки.Oct 24, 2018
Як приготувати
- Крок 1 Приготування: У каструлю наливаю холодну воду. Опускаю в неї промиту грудку і вмикаю вогонь. …
- Крок 2. Як тільки вода закипіла, одразу обов’язково знімаю пінку і додаю всі спеції. Варю 15 хвилин на повільному вогні. Через 15 хвилин вимикаю вогонь і вкутую теплим рушником до повного охолодження.
Jan 16, 2018
Покладіть у каструлю тушку цілком і залийте холодною водою так, щоб вона покрила курку на 3-5 см. Закрийте каструлю кришкою і поставте на сильний вогонь. Коли вода закипить, зберіть білкову піну, зменшіть вогонь до мінімуму. Посоліть курку за смаком на початку варіння, якщо хочете отримати ніжне м’ясо.
Ціла тушка звариться приблизно через 1 годину. Для шматочків краще ставити таймер на 30 хвилин. Якщо ви плануєте варити курку для бульйону, то збільште час приготування на 20-30 хвилин.