Овочі, які добре поєднуються з лососем, наприклад Цукіні, брокколі, огірок і шпинат є ідеальним гарніром, особливо влітку. Крім того, вони прості в приготуванні та займають 30 хвилин або менше.
який Підійдуть спеції до Лосось?
- Смажена Лосось насолоджується смаком розмарину, чебрецю, петрушки та часнику. …
- При запіканні Лосось Однак часник і петрушка не ідеальні. …
- на грилі Лосось можна приправити перцем, чебрецем і шавлією, хоча петрушка і часник не варіант.
Вино, яке чудово поєднується з лососем та спаржею свіжий Ріванер, як граф фон Нейпперг Ріванер сухо. Справді ігристе біле вино з Вюртемберга. Пфальцське біле вино, таке як Кніпсер Шардоне та сухе Піно Блан, також варте уваги. Такі вина гармонійно поєднуються з ароматами.
І хоча лосось одна з найжирніших риб, він здоровий. Кажуть, що омега-3 жирні кислоти, які він містить, серед іншого знижують рівень холестерину, а також запобігають серцевим нападам. Крім того, поліненасичені жирні кислоти можуть знизити артеріальний тиск і знизити ризик тромбозу.
Як ти можеш свіжий Лосось впізнати?
- Запах: більш свіжий Лосось не має пахнути нічим – максимум як морем. …
- Колір: добре Лосось має блискучу сріблясту шкірку, тверду луску і яскраво-рожеву м'якоть.